Here we go again!

Denne sommeren som flere sommere tidligere, kommer de igjen. Test av solkremmer, hvor vi kan lese at kun et fåtall kommer gjennom nåløyet testet av forbrukerombudet. Solkremene inneholder hormonforstyrrende produkter, de inneholder allergifremmende produkter, de inneholder rett og slett så mye som er skadelig for oss!!

Jeg river meg i håret av frustrasjon over at det er sånn!

Hvorfor?

Fordi vi som forbrukere burde føle oss trygge når vi kjøper produkter i butikken. Vi burde føle oss trygge på at de produktene vi kjøper faktisk er bra for oss – helt enkelt!

Vi blir sykere og sykere, og flere får kreft. Kanskje er det en sammenheng med alle de giftstoffene vi får i oss fra de ulike produktene og kreftøkningen! Hva tror du?

poison-1314907De aller fleste dagligdagse produkter, som sjampo, ulike såper og deodoranter inneholder tilsammen flere ulike giftstoffer som vi enda ikke kjenner rekkevidden av! Isolert sett skal ikke de ulike giftstoffene være skadelig, hevdes det, men om vi tar litt giftstoffer fra sjampoen, litt fra dusjsåpen, litt fra ansiktskremen osv……. Da får vi den berømmelig coacktaileffekten vi enda ikke kjenner rekkevidden av.

Visste du at vi får i oss over 100 ulike giftstoffer før vi har gått ut av badet om morgenen!?

VÅKN OPP!! Som forbrukere må vi ta ansvar, og velge bevisst for å på best mulig måte ta vare på oss selv og kroppen vår, er du ikke enig?

Del med meg, hva gjør deg mest skremt av denne «giftstoff-industrien»? Hva er egentlig viktig for deg i det lange løp hvis du virkelig virkelig kjenner etter? Burde  alle hudpleieprukter merkes med «Advarsel – inneholder giftstoffer» på samme måte som på røykpakker? Hva skal til for at vi forbrukere skal være trygge på at de produktene vi kjøper i butikken er bra for oss? Det burde være en selvfølge, ikke sant?