Kjære deg, ja du som også er fanget i et negativt tankespinn og som ikke finner veien ut….

Jeg ønsker å dele litt med deg… om Livet. Livet, som ikke er så lett…. og livet kan noen ganger føles utrolig urettferdig…

Tankene… de vonde negative tankene….. spiders-net-1529149-1279x957

Jeg har ofte tidligere tenkt på livet som bare vanskelig og vondt…. og vært fanget i et evig tankespinn av negative tanker….. Tanker jeg trodde at alltid måtte være der……. tanker jeg trodde at eide meg, hele meg,….. Tanker så sterke og innviklet som det sterkeste edderkoppnett….

At jeg hvertfall ikke hadde mulighet selv å komme ut av dette nettet… Tanker som gjorde meg svimmel….. tanker som fanget meg… så fast… og som holdt meg så nede…..og som begrenset meg så veldig….

«JEG er vel ikke verdt noenting….. JEG kan da ikke bety noe for andre…..»

Jeg vet hvor inderlig vondt og tøft det er å ha det sånn… Og det krever mye å komme seg ut av det,… Dette sterkeste edderkoppnett…..

Jeg vet også at det er mulig, Jeg vet at der er mulig å fjerne dette sterkeste edderkoppnett…

Det er sårt for meg å tenke tilbake, hvordan jeg holdt meg selv nede, hvordan jeg lot meg selv holde meg nede. Det er tøft å fortelle deg om det nå…. Det krever mot og styrke…. Mot og styrke som har bygget seg opp gradvis over tid……

Du trenger heller ikke sitte fast i ditt sterkeste edderkopp lenger… Du trenger faktisk ikke det…. Det er mulig å komme ut av det… Det er mulig å lære seg å legge bort de negative tankene, som en gang fikk ta så stor plass…. Som en gang fikk fylle deg opp og du trodde at det var alt som var……

Vet du hva… et edderkoppnett kan faktisk være utrolig vakkert….. et edderkoppnett fylt med regndråper…. det er nesten magsik…. et edderkoppnett kan romme så mye…. av hva du vil at det skal romme…..

For vet du… DU ER UNIK…. DU er så hjertens UNIK….. Det finnes bare EN av deg…. diamond-water-1409574-1279x1324Verden trenger deg akkurat sånn som DU ER…. Det er helt sant…….. Mitt sterkeste ønske akkurat nå, er at du skal tro på ordene mine… Jeg har så inderlig sterkt ønske at du skal tro på meg….. DU ER UNIK..

Jeg har et inderlig sterkt ønske at du skal tenke det selv… At du skal tenke at DU ER UNIK OG VERDIFULL, og at du har så inderlig mye å bidra med…. For det har du!