Om meg

Hei, jeg heter Veslemøy og bor på Romerike.image

Jeg har lenge vært opptatt av selvutvikling og det å leve et bevisst liv. Min store nye intesse, eller kall det lidenskap, er hvordan jeg med mine ressurser kan få en best mulig helse.

Livet mitt kan på mange måter deles inn i en «før» og en «etter». Og det er livet før og etter jeg lærte NLP. NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering og kan kort forklares som en brukermanual for hjernen.

Med NLP-kunnskapen er jeg mer bevisst det livet jeg lever. Jeg tar regien i eget liv og velger meg det livet jeg selv vil leve. Slik har det ikke alltid vært.

Livet byr på problemer… eller utfordringer…. Det kommer an på hvordan du ser det. Livet er til for å leves, hver dag skal nytes! Og er ikke alle dager slik, ja da er det vel noe jeg skal lære, og erfare. Det er hvertfall slik jeg liker å tenke.

Min største inspirasjon til undring, åpenhet og tilstedeværelse, har jeg fått gjennom min 15 år lange karriere som pedagogisk leder i barnehage. Nå har jeg valgt å ta med denne verdifulle erfaringen fra barnehagen med meg videre i min nye jobb som coach og terapeut.

Sjekk ut min hjemmeside 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *